top of page

Udtalelser fra tidligere studerende og kursister

Rikke Bachmann

"Jeg har haft fornøjelsen af Jeanette som underviser 2 gange indenfor zoneterapi. Den ene gang omhandlede behandling af babyer og anden gang mhp. behandling af voksne. Begge gange har Jeanette undervist på en meget behagelig måde. Hun er meget lydhør og sørger for at gøre undervisningen let og legende. Det er bestemt ikke kedeligt at blive undervist af Jeanette. Hun brænder igennem, og det mærkes tydeligt, at hun brænder for sit fag."

Marianne Lauersen

"Jeanette er en fantastisk god og dygtig underviser. Jeanette er god til at få en med i undervisningen. Hun er god til at give plads, om man er på begynderniveau eller med erfaring. Jeanette er en glad og positiv underviser, som er god til at lære fra sig. Jeanette er meget vellidt og er god til at modtage input fra sine kursister. Jeg kan varmt anbefale Jeanette som underviser."
 

Rikke Barsdal

"Jeanette er en helt igennem fantastisk og favnende underviser. Lige meget hvilket niveau du er på, så får hun faget formidlet, så alle kan være med. Med hendes humor og enorme viden indenfor kinesisk medicin, zoneterapiens og akupunkturens verden, får hun leveret teknikker på en sådan måde, at det lander ind og lagres fuldstændig, som det skal hos eleven. Kæmpe anbefalinger herfra!"

Sahra J. Z. Holm

"3 vanvittige spændende og utrolig lærerige dage med den sødeste og dygtigste lærer, Jeanette Bille Kjeldsen.

Tak for alt din klogskab, din skarphed, din erfaring og alt det, du ville lære os på de få dage.

Er faktisk lidt stolt og beæret over alle de kloge ord og guldkorn, som vi fik med på vejen.

Og ja, jeg starter op allerede i morgen med at bruge det, har fået overtalt de første dejlige mennesker.

Meridianbaner, udrensningssystemer, knoglesystemer, organsystemer, distalpunkter, de 5 elementer, organuret og meget meget mere....faktisk lidt svært, hovedet er træt og nærmest lidt forstuvet. Men jeg er så klar til at bruge det fra i morgen.

Men hold nu op for en rejse."

Katrine Busk

"Jeg deltog i et tre dages kursus i zoneterapi med Jeanette Bille Kjeldsen som underviser. Jeg arbejder til daglig som gymnasielærer og underviser i historie og billedkunst, så jeg er fuldstændig uden forudsætninger af nogen slags, men var nysgerrig på, hvad zoneterapien kan bruges til, selv om man ikke skal arbejde professionelt med det. Jeg var meget begejstret for kurset og for Jeanettes undervisning. Hun var virkelig engageret og utrolig god til at formidle stoffet, så selv en fuldstændig nybegynder kunne være med. Med en behagelig blanding af seriøsitet og humor skabte hun desuden en god og åben stemning på holdet, så alle havde lyst til at indgå i dialogen og bidrage til undervisningen. Jeg fik både en rigtig god oplevelse og en masse viden med mig derfra. Selv om man ikke kan blive zoneterapeut på tre dage, så er jeg sikker på, at min familie og venner og deres fødder vil skrive under på, at et kursus med Jeanette er en god investering :-) "

Laila Thorsted

"Jeg deltager på et kursus, hvor Jeanette Bille Kjeldsen er underviser i Zoneterapeutiske behandlingsteknikker. Vi er et hold med stor spredning i kendskab og erfaring indenfor emnet. For nogle er det første gang, at de arbejder med diverse teknikker, for andre er det en del af deres hverdag.

 

Jeg oplever, at Jeanette er faglig dygtig og meget pædagogisk og omhyggelig med, at alle deltagere, uanset erfaringsniveau, forstår hvor og hvordan de skal behandle på/under kundens fødder. 

Undervisningen foregår i en behagelig og seriøs atmosfære med plads til grin og mange gode eksempler fra Jeanettes lange virke som zoneterapeut.

 

Vi gennemgår behandlingsteknikker, systemer, meridianbaner mm., hvor Jeanette er meget tålmodig og forklarer på flere måder, hvis deltagerne ikke forstår det i første omgang.

Vi laver vores egne oversigter over diverse systemer og behandlingspunkter/områder på fødderne, for på den måde at blive mere bevidste om, hvor punkterne/områderne er. 

Jeanette gennemgår efterfølgende hver deltagers oversigter og korrigerer, hvis der er behov for det.

Vi øver os på hinandens fødder, så vi ser og mærker forskellige fødder samt får erfaring med behandlingsteknikkerne. 

Rigtig god måde for mig at lære på. Jeg er blevet mere sikker på, hvordan jeg kan inddrage teknikkerne i min massage, og jeg bruger de oversigter, jeg har lavet, når jeg sidder i klinikken og behandler.

Jeg kan helt klart anbefale at deltage i Jeanette Bille Kjeldsen undervisning."

bottom of page