top of page

Bliv professionel zoneterapeut
på kun 2 år!

ZCT samarbejdende skole 

Foot Reflexology

Program over Zoneterapeutuddannelsen

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig nedenfor.

Ønsker du at høre mere om uddannelsen eller tilmelde dig, så udfyld formularen, så kontakter vi dig for yderligere information

Sundhedsskolen Sjælland tilbyder en omfattende 2-årig uddannelse i zoneterapi, der giver dig de nødvendige færdigheder og kvalifikationer til at praktisere som en dygtig zoneterapeut.

Vores uddannelsesprogram er designet til at kombinere teoretisk viden med praktisk træning, så du kan opnå en solid forståelse for zoneterapiens principper og metoder.

 

Som zoneterapeut er du en del af en over 5000 år gammel naturlig behandlingstradition, der fokuserer på at bringe kroppen i balance på fysiske, mentale, energimæssige og følelsesmæssige planer.

Hos Sundhedsskolen Sjælland prioriterer vi en helhedsorienteret tilgang til behandling, og vores uddannelse giver dig redskaber til at behandle klienter i alle aldre med målrettet og effektiv terapi.

 

I løbet af uddannelsen vil du lære at kombinere zoneterapi med andre behandlingsformer som akupressur, øreakupunktur og Bachs blomsterremedier, hvilket giver dig et bredt spektrum af værktøjer til at imødekomme klienters behov.

 

Sundhedsskolen Sjælland specialiserer sig også i zoneterapi til gravide kvinder, under fødsel og barsel samt til babyer og børn.

 

En uddannelse på Sundhedsskolen Sjælland vil ikke blot ruste dig til at blive en kompetent zoneterapeut, men også bidrage til din personlige og faglige udvikling.

Tag det første skridt mod en givende karriere inden for zoneterapi - tilmeld dig vores uddannelse i dag!

 

Næste hold starter i weekenden den 17. og 18. august 2024.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores skole.

Vi tilbyder desuden et  introduktionskursus til zoneterapeutuddannelsen:

Zoneterapi

Styrker, forebygger og balancerer

Værd at vide om Zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, kommer der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper til genoprettelse af balancen. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Selve behandlingen

En konsultation og behandling  indeholder i hovedtræk samtale og undersøgelse, zoneterapeutisk diagnosticering, selve behandlingen af zonerne, vejledning, afslutning og evaluering inklusive en ny plan. Der kan være forskel på varigheden og indholdet af en konsultation afhængig af zoneterapeutens arbejdsmetode, uddannelse og videreuddannelse, erhvervserfaring og eventuelle specialer. Nogle arbejder med fokus på den psykologiske proces, andre med fokus på de fysiske reaktioner med brug af forskellige behandlingsteknikker, andre igen arbejder mere intuitivt – alt i alt med varierende behandlingstid som følge. På Sundhedsskolen Sjælland lærer vores studerende også at kunne bruge ørenes og hændernes zoner samt at inddrage tryk på relevante akupressurpunkter på kroppen. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.

Sundhed og Helhed

Behandlingen kan være med til at genoprette kroppens ubalance, men en behandling kan ikke altid stå alene. Derfor er det vigtigt også at kigge på andre ting, som kan hjælpe kroppen på rette vej. Eksempelvis er livsvilkår, omgivelser, kost, vitaminer, mineraler m.m. væsentlige faktorer, der alle kan spille en stor rolle i forbindelse med helbredet. I forbindelse med zoneterapibehandlingen rådgiver terapeuten om, hvilke faktorer der kan være mulige årsager til eventuelle ubalancer. Ved at følge zoneterapeutens råd kan du selv gøre en indsats for at bevare en god sundhedstilstand. På vores skole lærer du som studerende også at kunne rådgive klienten om dette. 

Tavshedspligt

Zoneterapeuten har tavshedspligt, men der føres journal af hensyn til behandlingsforløbet. Zoneterapeuten følger de nye GPDR regler, og du kan til enhver tid få lov til at se din journal. På skolen lærer de studerende at udfylde en journal og følge gældende regler. 

Tilskud til behandling med zoneterapi

Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til zoneterapibehandling udført af RAB godkendte zoneterapeuter og har gjort det siden 2009. Et stigende antal kommuner og sundhedsforsikringer yder ligeledes tilskud. Derfor er RAB titlen en vigtig brik for dit fremtidige virke som professionel zoneterapeut.

bottom of page