top of page

Kinesisk øreakupunktur
Trin 1 og 2

Øreakupunktur er en effektiv og selvstændig behandlingsform, der også kan bruges til at forstærke zoneterapi, kropsakupunktur, massage og andre behandlingsformer.

 

  • Hvis du ikke har en behandler eller terapeutisk baggrund, vil vi anbefale, at du tager  meridianlære før disse kurser. 

Øreakupunkturens virkemåde ligner zoneterapi til forveksling, Den væsentligste forskel består i, at zoneterapien benyttes på fødderne og øreakupunktur i ørerne. Både ører og fødder er opdelt i zoner, der repræsenterer bestemte områder eller organer i kroppen. Når noget i kroppen er sygt, er reflekszonen tilsvarende øm. Ved at reflektere signalet tilbage til der hvor det kom fra, laver man en såkaldt ”normaliserende effekt”. Ingen ved helt bestemt, hvad der egentligt sker i kroppen, hverken ved diagnose eller behandling, men at det fungerer som ovenfor nævnt, er der ingen tvivl om. Som ved enhver anden behandling er det vigtigt at kunne stille en diagnose, og her der det godt at gøre opmærksom på, at en lægelig diagnose oftest KUN kan bruges af en læge. Den diagnose, der skal bruges i kinesisk øreakupunktur, skal naturligvis være ud fra TCM principperne (Traditional Chinese Medicine). 

Trin 1 og Trin 2

øre 3.jpg
kenni knæ2.png

Kinesisk Øreakupunktur
Trin 1 

 

Øreakupunktur er en effektiv og selvstændig behandlingsform, der kan bruges til at forstærke zoneterapi, kropsakupunktur, massage og andre behandlingsformer.


På kurset læres alle zoner til organerne, knoglesystem og mange specialpunkter i øret,  og du vil også lære om smertebehandling, rygeafvænning og appetitregulering. Du lærer endvidere, hvordan du kan stimulere punkterne med forskellige teknikker og redskaber, og hvordan du kan benytte øret som et ekstra diagnoseredskab.

Øreakupunktur henvender sig til behandlere og elever, der er under uddannelse, da det er en fordel at have kendskab til meridianlære for at kunne deltage. (Ellers anbefales det at tage  meridianlære før dette kursus).


Kurset sigter mod, at deltagerne umiddelbart efter endt kursus vil kunne bruge denne nye behandlingsmetode.

Kurset er et 2-dageskursus fra kl. 10 til 17 (begge dage),

Kurset giver 14 RAB point 

Pris: 3000 kr. inkl. kompendium, palperstav og nåle til brug under kurset. 

Kinesisk Øreakupunktur Trin 2
+ effektive kropspunkter.

På dette 14 timers  kursus går vi mere i dybden med, hvordan og hvilke problematikker vi kan behandle med øreakupunktur. Derudover tager vi fat på at indlære effektive akupunkturpunkter på arme og ben, som du kan supplere øreakupunkturen med. 

Vi gennemgår meridianerne én efter én, og du lærer nogle af de mest effektive punkter på hver enkelt meridian, herunder Jing Well punkterne. 

Vi gennemgår forskellige "opskrifter", f.eks. til at styrke immunforsvar og/eller kroppens homeostase.

Du lærer forskellige metoder til stimulering af kropsakupunkturpunkterne, f.eks. med cupping, magneter eller ringnåle. 

Forudsætning for deltagelse på dette kursus er Kinesisk øreakupunktur Trin 1 eller tilsvarende kursus. 

2-dagskursus fra kl. 10 til 17 (begge dage).
Kurset giver 14 RAB point 

 

Pris: 3000 kr. inkl. kompendium og nåle til brug under kurset. 

bottom of page