top of page

Om Sundhedsskolen

Sundhedsuddannelse for alle

Udover zoneterapiuddannelsen tilbyder skolen også andre professionelle og fremtidsorienterede sundhedsuddannelser, kurser og foredrag indenfor flere anerkendte behandlingsformer til både eksisterende og nye terapeuter.

Vi stiller høje krav til vores studerende, men sætter samtidig også en høj standard for os selv. Vi ønsker at uddanne behandlere, der kan arbejde professionelt og sikkert efter endt uddannelse. Vi har på skolen en hyggelig tone og god humor, og  vi lægger stor vægt på, at alle kan føle sig velkommen. Skolens studerende er en stor del af skolen og fællesskabet.

 

“Sundhed og Velvære” har fået større betydning end nogensinde før – såvel for private som for arbejdspladser. Hvad enten du er midt i et karriereskift eller har besluttet dig for at udbygge dit nuværende uddannelsesniveau, vil vi gøre vores bedste for, at dit forløb bliver spændende og lærerigt og samtidig danner det bedste grundlag for et fremtidigt virke indenfor behandlingssystemet. Desuden holder vi os hele tiden på forkant med udviklingen på det komplementære sundhedsområde.

Har du yderligere spørgsmål,  så kontakt os endelig.

ZCT samarbejdende skole 

bottom of page