top of page
Back_kasse med blomster fra Mezina.jpg

Bach´s blomsterremedier Trin 1

Dr. Edward Bach var engelsk læge og udvikler i 1930’erne en behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance.

Bach udviklede 38 blomsterremedier fra vildtvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon.

Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber. Det bevirker, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Ideen bag produkterne er at bruge naturens kraft/ energi til at hjælpe mennesker og dyr til at komme i bedre følelsesmæssig balance. Bachprodukterne fremstilles af blomster fra vilde planter og træer, fortyndes og konserveres derefter med glycerin. 

De 38 remedier har hver især en specifik indvirkning på de negative følelser, der regnes for "normale" i livet f.eks. usikkerhed, ængstelse, jalousi, irritation o.a.

Bachremedierne er således ikke tænkt som erstatning for lægelig behandling af fysiske  eller psykiske lidelser. 

Bachremedierne er ufarlige at bruge for mennesker i alle aldre, og der er aldrig set bivirkninger, men derimod udelukkende positive virkninger på f.eks. sindet. 

På en blid måde hjælper de os med at komme i balance.

Bachuddannelsen er skabt af firmaet bag Bachremedierne, Bach Centret og Nelsons i England og er dermed den officielle Bachterapeut-uddannelse.

 

Uddannelsen består af 3 Trin, og på Sundhedsskolen Sjælland tilbyder vi foreløbigt Trin 1.

Trin 1 er hos os et 2-dages kursus med fysisk tilstedeværelse.
 

Prisen inkluderer omfattende materiale:

Susanne Løfgrens bog "Introduktion til Bachs Blomsterremedier" (til en værdi af 299 kr. ), smuk kursusmappe, bevis og et gavekort fra vores distributør på 600 kr. som hjælp til køb af Bach-sættet.
Du får også adgang til at købe Bachprodukter engros fremover.

Undervisning begge dage fra  kl. 10 til 17.

Kurset giver 14 RAB point. 

Pris for 2 dages kursus Trin 1: 2300 kr.

Kursusindhold:

Pensum for Trin 1 kurset:
Grundlæggende viden om de 38 remedier og Nødhjælpsremediet, og hvordan man med stor glæde kan bruge remedierne på sig selv og sin familie.

Kurset er Approved by the Bach Centre (godkendt at Bach centret i England).

 


Trin 1 kan tages selvstændigt, og du behøver ikke at fortsætte med de to næste trin. Men hvis du har interesse i at hjælpe dig selv dybere eller hjælpe andre, bør du tage Trin 2 og evt. også Trin 3.

Logo-Courses-approved-BW-100px.jpg
bottom of page